fbpx
Processed with MOLDIV

Domina Lola: φοράει το στέμμα της πιο δημοφιλούς Ελληνίδας σαδίστριας

Η πιο δημοφιλής Ελληνίδα mistress μιλά στην Έλενα Φάκου για το BDSM, τα dugeons και την άνθιση του εναλλακτικού ερωτισμού.

Όταν είδα πρώτη φορά τη Lola, περπατούσε ντυμένη με την ολόσωμη μαύρη latex στολή της και έσερνε τον υποτακτικό της από ένα λουρί που κατέληγε σε ένα κολάρο περασμένο στο λαιμό του. Ήταν λες και πήγαινε βόλτα τον σκύλο της. Ετοιμαζόταν να εμφανιστεί στη σκηνή της BDSM area στην έκθεση Erotica και παρακολούθησα το γεμάτο πόνο και ηδονή show της εντυπωσιασμένη, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα live ένα σαδομαζοχιστικό session με μια πανέμορφη και επιβλητική γυναίκα να βασανίζει έναν υποταγμένο και εκστασιασμένο άνδρα με κάθε πιθανό τρόπο και εργαλείο.

Χρησιμοποιούσε δέστρες στα χέρια και στα πόδια του, μαστίγια που σφύριζαν στον αέρα και χτυπούσαν το γυμνό του σώμα, του φορούσε φίμωτρο, κουκούλα και σιδερένια clips στις θηλές του. Από τότε πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια όμως η Lola εξακολουθεί να φοράει το στέμμα της πιο δημοφιλούς Ελληνίδας dominatrix.

Η BDSM κουλτούρα έχει αρχίσει δειλά-δειλά τα τελευταία χρόνια να γίνεται αρκετά γνωστή, με πολλές domme να εμφανίζονται σε διάφορες εναλλακτικές σκηνές συστήνοντας στο κοινό τις πρακτικές του σαζομαζοχισμού και του bondage. Παράλληλα, τόσο σε ταινίες (θυμήσου την εμφάνιση της Angelina Jolie ως pro domme στην ταινία «Mr. & Mrs. Smith») όσο και στο Netflix ( βλέπε την Electra στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Pose» που είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα), δεν είναι λίγες οι σκηνές στις οποίες εμφανίζονται dungeons, αφέντρες και σκλάβοι κάτι που δείχνει πως η underground αυτή σεξουαλική –και όχι μόνο- αισθητική, απλώνει το χέρι στo mainstream κοινό και συστήνεται: κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να συναντηθεί με τον άλλον πάνω σε αυτή τη γέφυρα που καλούνται να περπατήσουν οι «vanilla» (όρος που χρησιμοποιείται για τους ανθρώπους που κάνουν συμβατικό σεξ) και οι φετιχιστές.

Η Domina Lola λέει για τον εαυτό της: «Είμαι μια πολύ έμπειρη και ικανή domme που εξειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων σχετικά με το BDSM και τα φετίχ. Είμαι kinky, σαγηνευτική και αισθησιακή σαδίστρια, αλλά μπορώ να γίνω μια πραγματική σκληρή σκύλα όταν το θέλω. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τους υποτακτικούς μου για τη διασκέδαση μου και να τους εκπαιδεύω, έτσι ώστε να γίνονται καλύτεροι, επεκτείνοντας παράλληλα τα όρια τους για να δω πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν για μένα. Επιδιώκω να παίρνω τη μέγιστη ευχαρίστηση από το παιχνίδι, γι’ αυτό δεν κάνω τίποτα που δεν απολαμβάνω προσωπικά. Κάθε session έχει το δικό του ξεχωριστό ύφος και περιεχόμενο ανάλογα με τον παρτενέρ μου, τη χημεία μεταξύ μας και φυσικά τη διάθεσή μου».

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή κάνοντας μια αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία της όπως την θυμάται η ίδια:

«Ασχολούμαι αποκλειστικά ως Dominatrix εδώ και 12 χρόνια αν και ανακάλυψα το BDSM νωρίτερα έχοντας κάποιες τάσεις που θέλησα να εξερευνήσω κι από τότε κόλλησα. Έπειτα ακολούθησαν και τα πρώτα fetish/bdsm shows που έγιναν τότε στην Ελλάδα όπου και συμμετείχα ως performer και το συνέχισα για αρκετά χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, έχοντας κάνει πλέον αμέτρητα ταξίδια και performances σε κάποια από τα μεγαλύτερα fetish parties της Ευρώπης, αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα χωρίς ωστόσο να αποκλείω να ανέβω ξανά στο stage αν έχω κάποια πολύ αξιόλογη πρόταση. Το απόλαυσα και με το παραπάνω όσο κράτησε, τώρα όμως προτιμώ να εκτονώνω την ενέργειά μου στα sessions με τους πιστούς μου υποτακτικούς και να αφιερώνω τον υπόλοιπο μου χρόνο στον εαυτό μου».

Με ενδιαφέρει πολύ να μάθω πότε ανακάλυψες την κυριαρχική σου φύση και πως αυτή μεταφράζεται στην καθημερινότητά σου, στον χαρακτήρα σου, στις σχέσεις σου με τους άνδρες αλλά και με τις γυναίκες…

Αρχικά, ξεκίνησα να πειραματίζομαι με τους συντρόφους μου στο sex προκειμένου να ικανοποιήσω κάποιες kinky φαντασιώσεις μου. Αργότερα, ψάχνοντας κι ανακαλύπτοντας τη BDSM κοινότητα στην Ελλάδα και γνωρίζοντας τον κόσμο αυτό, άρχισα να εξερευνώ εκτενέστερα τις τάσεις μου αυτές, απέκτησα πιο ουσιαστικές εμπειρίες κι έτσι ανακάλυψα τη φύση μου πιο συνειδητοποιημένα. Σε καμία περίπτωση δεν άλλαξε το πως είμαι σαν άνθρωπος στη ζωή μου, απλά έκανε την καθημερινότητά μου ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Οι σχέσεις μου και με τους άντρες και με τις γυναίκες είναι εξαιρετικές.

Τι σημαίνει o όρος pro domme και πως περνάει μια dominatrix την ημέρα της;

Pro Domme είναι η γυναίκα που έχει τον κυριαρχικό ρόλο μέσα σε μια BDSM συνεδρία. Έχει τον πλήρη έλεγχο ασκώντας την εξουσία της πάνω στον υποτακτικό, πάντα στα πλαίσια της ασφάλειας, της λογικής και της συναίνεσης. Μια κυριαρχική γυναίκα -με την προϋπόθεση πως έχει ζωή και έξω από το BDSM- όταν δεν κάνει session με κάποιον από τους υποτακτικούς της, περνάει την ημέρα της όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος που έχει ενδιαφέροντα, ασχολίες, υποχρεώσεις και προσωπική ζωή. Απλά ας πούμε πως η καθημερινότητά της είναι λίγο πιο ιδιαίτερη.

Θα ήθελα να μου αναλύσεις το προφίλ των υποτακτικών ανδρών και να μάθω τι συμβαίνει μέσα στα dungeons που κάνεις sessions: τι ζητάει ένας τέτοιος τύπος και ποια είναι η ψυχοσύνθεσή του;

Ο κάθε άνθρωπος είναι εντελώς ξεχωριστός και σαν προσωπικότητα αλλά και στον τρόπο που βιώνει το BDSM και τα φετίχ γενικότερα. Υπάρχουν κάποιοι που ιδανικά θα ήθελαν να το ζουν 24/7, άλλοι που τους αρέσει να δίνουν τον έλεγχο σε μια γυναίκα χωρίς ωστόσο αυτό να αναιρεί πως μπορεί στη ζωή τους να είναι πολύ δυναμικοί. Άλλοι είναι υποτακτικοί μόνο στο παιχνίδι ή κυρίως φετιχιστές και δεν τους ενδιαφέρει τόσο το s/m κομμάτι. Ο καθένας έχει τα δικά του όρια, φαντασιώσεις κι εκφράζεται τελείως διαφορετικά ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικού status. Συνεπώς κι αυτό που μπορεί να επιζητεί κάποιος μέσα από ένα session μπορεί να είναι από την αισθησιακή υποταγή μέχρι τον απόλυτο εξευτελισμό, το σωματικό πόνο και την ταπείνωση. Αυτό όμως είναι και που το κάνει και τόσο συναρπαστικό, θα ήταν αφόρητα βαρετό αν όλα τα sessions ήταν ίδια μεταξύ τους.

Βλέπουμε όλο και περισσότερο σε ταινίες, βιβλία και σειρές του Νetflix: τι πιστεύεις ότι κάνει την τέχνη να ασχολείται όλο και περισσότερο με το BDSM; Θεωρείς ότι θα κάνει καλό στη συγκεκριμένη κουλτούρα να γίνει πιο mainstream;

Αδιαμφισβήτητα είναι κάτι που ιντριγκάρει πολύ κόσμο καθώς όλοι έχουμε λίγο- πολύ κρυφές φαντασιώσεις ή κάποιο φετίχ και σίγουρα πουλάει, δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα κι ένα γλυκανάλατο άρλεκιν (βλέπε 50 -βαρετές μέχρι θανάτου- αποχρώσεις του γκρι) είχε τόσο μεγάλη απήχηση. Σαφέστατα και είναι καλό που προβάλλεται ο εναλλακτικός ερωτισμός ώστε να αρχίσουν να απενοχοποιούνται σιγά σιγά πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν ταμπού, αρκεί να παρουσιάζεται με το σωστό τρόπο.

Τι συναισθήματα σου προκαλεί το να βασανίζεις έναν άνδρα; Ποιο είναι το αγαπημένο σου εργαλείο πόνου; Τι είναι αυτό που παίρνεις από κάθε συνεδρία με τον εκάστοτε υποτακτικό σου;

Με εξιτάρει απίστευτα να μου παραδίδει κάποιος άντρας ολοκληρωτικά τον έλεγχο. Να τον νιώθω αδύναμο μπροστά μου και απόλυτα παραδομένο εγκεφαλικά, να τον φτάνω σε σημείο να κάνει για μένα πράγματα που δε θα τολμούσε ούτε να φανταστεί… Το πως θα εξελιχθεί ένα session με κάποιον υποτακτικό μου εξαρτάται καθαρά από το τι θα μου βγάλει αυτός που έχω απέναντί μου -καθώς για μένα παίζει πολύ βασικό ρόλο η χημεία που θα υπάρξει μεταξύ μας- αλλά κι από τις ορέξεις μου εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Στόχος μου είναι να παίρνω τη μέγιστη ικανοποίηση και να το απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ. Αγαπημένη μου μέθοδος βασανισμού είναι ο έλεγχος του οργασμού. Να τους κάνω να υποφέρουν από την ίδια τους την καύλα και να μην τους αφήνω να τελειώσουν, ξανά και ξανά μέχρι να είναι τόσο βασανιστικό ώστε το μαστίγιό μου να φαντάζει σα χάδι.

Εξήγησέ μας την πολύπλοκη αλλά πολύ καλά δομημένη σχέση που έχει ένας σκλάβος με την dominatrix του.

Μία τόσο ιδιαίτερη σχέση δεν είναι εύκολη και θέλει αρκετή δουλειά πρωτίστως από την domme που πρέπει να είναι ικανή να καθοδηγεί συνεχώς τον υποτακτικό της ώστε να καταφέρει να τον κάνει να την εμπιστευτεί για να αφεθεί σε εκείνη ολοκληρωτικά. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, επικοινωνία, κατανόηση, σεβασμός, αφοσίωση. Και όταν μια τέτοια σχέση εξελίσσεται συνεχώς με τον καιρό γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Μια mistress μπορεί να γίνει πιο soft αν ερωτευτεί; Αναζητά την αγκαλιά και το χάδι από τον άνδρα που αγαπάει; Και πως τελικά πρέπει να είναι ένα αρσενικό που θα καταφέρει να σε κατακτήσει;

Μια mistress είναι πάνω από όλα μία γυναίκα. Αν ερωτευτεί δεν αλλάζει αυτό που είναι αλλά μεταξύ άλλων αναζητά και την αγκαλιά και το χάδι και τη σεξουαλική απόλαυση με αυτόν που επιθυμεί και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όσο για το αρσενικό που θα καταφέρει να με κερδίσει θα πρέπει να έχει τα @ρχίδια να με διεκδικήσει, να τα έχει βρει με τον εαυτό του και η τρέλα του να ταιριάζει με τη δική μου. Κι αυτό το έχω ήδη βρει.

Υπάρχει μια νέα τάση να ενοικιάζονται dungeons, χώροι δηλαδή ειδικά διαμορφωμένοι για BDSM sessions στην Aθήνα. Θα πρότεινες σε ένα ζευγάρι που θέλει να εξερευνήσει περισσότερο τη σεξουαλικότητά του να επισκεφθεί κάποιον και γιατί;

Εφόσον κάποιο ζευγάρι θέλει να πειραματιστεί πάνω σε αυτό το κομμάτι ερωτικά, φυσικά και θα πρότεινα να επισκεφθούν ένα τέτοιο χώρο. Αν μη τι άλλο, θα είναι μια διαφορετική εμπειρία έξω από την κρεβατοκάμαρα, οπότε γιατί όχι;

Έχεις υπάρξει ποτέ στην αντίπερα όχθη; Ήσουν κάποια στιγμή στη ζωή σου υποτακτική; ισχύει για εσένα το Have Been There Have Done That στο BDSM;

Όχι δεν έχω υπάρξει υποτακτική γιατί δε με εκφράζει. Δεν το θεωρώ κακό -τέτοια κόμπλεξ δεν έχω- απλά δεν είχα ποτέ την ανησυχία να δω πως είναι στην αντίπερα όχθη. Δε μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω, αντιθέτως προτιμώ να κάνω ό,τι θέλω, όπως θέλω κι όταν το θέλω.

Θα ήθελα να μου περιγράψεις ένα από τα καλύτερα sessions που είχες ποτέ. Σου αρέσει να σου κάνουν δώρα οι σκλάβοι σου; Τι σε φτιάχνει περισσότερο σαν αφέντρα και τι απεχθάνεσαι;

Μετά από τόσα χρόνια κι άπειρα κυριολεκτικά sessions, σίγουρα έχουν υπάρξει στιγμές με τόσο έντονη ανταλλαγή ενέργειας που μου έχουν μείνει αξέχαστες κι είναι πολλές για να περιοριστώ σε ένα μόνο session. Όσο για τα δώρα, ναι λατρεύω να μου κάνουν δώρα οι υποτακτικοί μου και δεν έχω παράπονο, με κακομαθαίνουν και με το παραπάνω κάποιοι από αυτούς. Είναι ένας τρόπος να μου δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους για αυτό που τους προσφέρω κάνοντας με χαρούμενη και παρόλο που δεν το θεωρώ απαραίτητο, το εκτιμώ πολύ σαν κίνηση. Ως Αφέντρα πολλά με φτιάχνουν, τίποτα όμως δε συγκρίνεται με το να έχω στα πόδια μου ένα δυναμικό αρσενικό. Είναι πολύ γοητευτικό αυτό, ειδικά σε περιπτώσεις όπου δεν του είναι εύκολο να υποτάσσεται κάτω από τα τακούνια μου, αλλά το κάνει για μένα. Αυτό που απεχθάνομαι κυρίως είναι το να υποτιμάει κάποιος τη νοημοσύνη μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Photo Credits: John Tsilidis, John De Paro

* H Έλενα Φάκου είναι δημοσιογράφος και ειδικεύεται στα θέματα σχέσεων και σεξ. Το πρώτο της ερωτικό αφήγημα, το «Kink Motel, το ξενοδοχείο των σκοτεινών πόθων», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Brainfood. Η συνέντευξη αυτή δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην ελληνική διαδικτυακή έκδοση του playboy