fbpx

Golden Shower: ας μιλήσουμε για το ακραίο βίτσιο του Donald Trump

Φήμες λένε πως στον πρώην Πρόεδρο αρέσει η ‘χρυσή βροχή’. Κρατάει ομπρέλα η Έλενα Φάκου

Αν σε μια συζήτηση με το ταίρι σας, εκφράσει την επιθυμία να ζήσετε μαζί την εμπειρία ενός χρυσού ντους, ξέρετε τί ακριβώς εννοεί; Aρχικά να σας ενημερώσουμε ότι όπως υποστηρίζουν ανώνυμες πηγές πρόκειται για το σαδομαζοχιστικό βίτσιο που έχει ο Donald Trump, σύμφωνα με όσα γράφει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας womenhealthmag.com. Λέγεται λοιπόν ότι αρκετά από τα call girls που καλούσε στο χώρο του τα πλήρωνε (και) για να ουρούν μπροστά του. Ο ίδιος βέβαια σε σχετική ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξη τύπου απάντησε ότι πρόκειται για μια ψευδή είδηση. Τι γίνεται όμως όταν το χρυσό ντους είναι το φετίχ του ή της συντρόφου σας κι όχι του Προέδρου;

Το golden shower αναφέρεται με κομψό τρόπο στο φετίχ της ουρολαγνείας, το οποίο με τη σειρά του υπάγεται στην ομπρέλα των BDSM πρακτικών. Το άτομο που έχει αυτό το φετίχ επιθυμεί να συμπεριλαμβάνει στη σεξουαλική πράξη την ούρηση με ποικίλους τρόπους, είτε να τη δέχεται είτε να την προσφέρει, κυρίως κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Κάποιοι δε προχωρούν και στην κατανάλωση ποσότητας ούρων, κάτι που κάνει το φετίχ ακόμα πιο ακραίο.

Ωστόσο ακόμη οι ειδικοί δεν έχουν δώσει εξήγηση στο πως και γιατί αυτή η πρακτική ερεθίζει σεξουαλικά τα άτομα που την ασκούν σχολιάζει ο Russel Stambaugh, Ph.D ένας ψυχοθεραπευτής που εξειδικεύεται σε kinky συμπεριφορές. Ίσως έχει κάποια σχέση με τα παιχνίδια κυριαρχίας-υποταγής και με τον εξευτελισμό, τον οποίο είτε κάποιος θέλει να προσφέρει είτε να δέχεται, εξηγεί ένας άλλος ειδικός θεραπευτής στο σεξ, ο Ian Kerner, Ph.D.

Εάν ο ή η σύντροφος σας, σε αιφνιδιάσει με μια τέτοια πρόταση, αρχικά θα πρέπει να είσαι ενημερωμένος-η περί τίνος πρόκειται. Στη συνέχεια, οπωσδήποτε θα περάσουν από το μυαλό σου διάφορα για εκείνον-η, αν αυτό που του αρέσει είναι διαστροφή, γιατί ερεθίζεται έτσι και διάφορες άλλες σκέψεις, τις οποίες καλό είναι να τις συζητήσεις μαζί του-της γιατί μόνον εκείνος-η θα μπορέσει να σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς. Οπωσδήποτε θα γεμίσεις και με ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσον είναι ασφαλές και τι συνέπειες μπορεί να έχει στην υγεία σου πράγματα που επίσης καλό θα ήταν να τα συζητήσετε με κάποιον ειδικό σεξολόγο είτε μόνος-η σου είτε μαζί με τον-την σύντροφό σου.

Από εκεί και πέρα, η απόφαση για το αν και κατά πόσο θα συμμετέχεις είναι αποκλειστικά δική σου, συνυπολογίζοντας το κατά πόσο σου ταιριάζει, αν αισθάνεσαι άνετα με τις υγειονομικές προεκτάσεις του θέματος και φυσικά αν δρα θετικά στη libido σου. Ακόμη όμως κι αν δεν σε εκφράζει ερωτικά καλό θα ήταν να μην κάνεις στο σύντροφό σου fetish shaming, αλλά να  ξεκαθαρίσεις απλώς ότι δεν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια τέτοια πρακτική για τους δικούς σου λόγους. Ούτε η άλλη πλευρά όμως πρέπει να σε εξαναγκάσει σε κάτι που δεν θέλεις. Άλλωστε πρόκειται για μια συναινετική πράξη ανάμεσα σε ενήλικα άτομα, αν σας κάνει και στους δυο την δέχεστε, αν δεν σας κάνει την αρνείστε.