RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Premier League | Πιστεύει στην κατάκτηση πρωταθλήματος ο Κέιν

Με την Τότεναμ να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρι Κέιν δήλωσε πως η ομάδα έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Με τον καλύτερο τρόπο έχει μπει φέτος στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο καθώς βρίσκεται μετά από οκτώ αγώνες στην 2η θέση με 17 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την Λέστερ. Σε […]

Με την Τότεναμ να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρι Κέιν δήλωσε πως η ομάδα έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει μπει φέτος στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο καθώς βρίσκεται μετά από οκτώ αγώνες στην 2η θέση με 17 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την Λέστερ.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Χάρι Κέιν και Χέουνγκ-Μινγκ Σον, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει πετύχει επτά γκολ και να έχει δώσει οκτώ ασίστ, ενώ ο Σον μετράει ήδη οκτώ γκολ και δύο ασίστ.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας, δεν επαναπαύεται, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

«Ακόμα πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο και να γίνουμε καλύτεροι, αλλά προφανώς είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Είμαστε στον Νοέμβριο,υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, αλλά είμαστε σε καλή θέση».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS