Φάκου

Αυτοί είναι οι δέκα άνδρες που θα αγόραζα αν γινόμουν αμύθητα πλούσια

Aν υπήρχε Άγιος Βασίλης θα του ζητούσα, αλλά λόγω ανωτέρας βίας ελπίζω στο Τζόκερ. Από την Έλενα Φάκου.

22.02.2021 | 16:08

Έστω ότι κάποια μέρα – σύντομα κιόλας – γινόμουν ανυπόφορα πλουσία, τόσο, που θα μπορούσα να αγοράσω συνειδήσεις και κορμιά, για να τα βάζω κάθε μέρα να κυκλοφορούν τριγύρω μου και να ομορφαίνουν την καθημερινότητά μου σαν -πάρα πολύ χρήσιμα- μπιμπελό. Αυτή η λίστα λοιπόν, φτιαγμένη με μεγάλη δόση τρολαρίσματος, καλού γούστου αλλά και ένοχης απόλαυσης περιλαμβάνει πασίγνωστους καλλιτέχνες και αθλητές που ξέρω πολύ καλά πως κι εσύ θα ήθελες κάποιον ή κάποιους από αυτούς να στους δανείσω για ένα Σαββατοκύριακο.

10. Ryan Gosling

Toν βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό θα τον τοποθετούσα επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος της οικίας μου. Πιο συγκεκριμένα, θα τον έβαζα να μου παίζει πιάνο χωρίς μπλούζα και κατά προτίμηση το soundtrack του La La Land. Που και που θα σηκωνόμουν, θα τον πλησίαζα και θα χάιδευα τους κοιλιακούς του ρωτώντας τον σαν άλλη Εmma Stone “Οh my god are you photoshopped?”

 

9. Jake Gyllenhaal

Aυτό τον πολύ ωραίο τύπο που ενσάρκωσε τον εκρηκτικό συνδυασμό του λίγο χαζού, πολύ συναισθηματικού και ακόμα περισσότερο σκληρού τύπου στην ταινία ‘Southpaw ‘θα τον έβαζα να παίζει box με άλλους εξίσου ωραίους στην ιδιωτική μου αίθουσα πυγμαχίας και να τον βλέπω να τις τρώει και να τις δίνει ημίγυμνος, ιδρωμένος και ματωμένος. Τα πυγμαχικά του σορτσάκια δε, θα τα διάλεγα η ίδια.

8. Κeanu Reeves

Mε τον Κeanu θα περνούσαμε μαζί ποιοτικό χρόνο κάνοντας φιλοσοφικές συζητήσεις πίνοντας ακριβό κρασί για το σε ποιες φιλανθρωπικές δράσεις θα δωρίσω τα χρήματά μου. H σχέση μας θα ήταν πάνω από όλα πλατωνική και θα κάναμε ταντρικό σεξ κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια το λιγότερο επί 75 λεπτά κάθε μέρα. Δε νομίζω ότι θα μου ήταν αρκετό, αλλά δεν θα ήθελα να κατηγορηθώ ότι τον βάζω να κάνει υπερωρίες.

7. Βradley Cooper

Toν Bradley θα τον χρησιμοποιούσα κυρίως για να τραγουδάμε μαζί μπαλάντες, αφού μετά από το ‘Shallow’ και την iconic live εμφάνιση στην τελετή των Όσκαρ μαζί με την Lady Gaga, θεωρώ πως είναι ιδανικός για να με θαυμάζει όταν επιχειρώ να τραγουδήσω και να με εμψυχώνει ακόμα κι αν τρέμω σαν το ψάρι από το φόβο μου. Πιάνο θα με έχει μάθει ο Ryan Gosling, άρα καθώς καταλαβαίνετε μου λείπει ένας άλλος για να κάνω ντουέτο.

6. Gerald Butler

Aυτό το πρωτόγονο που μου βγάζει ο συγκεκριμένος θα μου χρησίμευε ιδιαίτερα για να τονώσει το πατριωτικό μου αίσθημα. Θα τον έντυνα με μια σπαρτιάτικη χλαμύδα και θα τον έβαζα να τσαμπουκαλεύται με τους γείτονες για διάφορα θέματα μικρής ή μεγάλης σημασίας, ενώ στο τέλος θα ήθελα αφού με κοιτάξει να τους κλωτσάει μέσα σε ένα λάκκο στην αυλή φωνάζοντας “This is Sparta”.

5. Brad Pitt

Toν Βrad Pitt θα τον αγόραζα τιμής ένεκεν αφού είναι ο πρώτος άνδρας που με έκανε να καταλάβω ότι είμαι straight, όταν το 1991 πρωταγωνίστησε σε εκείνο το spot της Levi’s που αποφυλακίστηκε με το σώβρακο. Δεν θα τον έβαζα να κάνει απολύτως τίποτα, άλλωστε είναι και 57 χρονών άνθρωπος. Θα ήθελα όμως να γεράσουμε μαζί. Αυτός δηλαδή, όχι εγώ, εγώ θα έκανα συνέχεια botox.

4. Jamie Dornan

Tον πρωταγωνιστή της τριλογίας Fifty Shades of Grey, θα τον αγόραζα για να τον κλειδαμπαρώσω μέσα στο δικό μου κόκκινο δωμάτιο το οποίο θα περιείχε όλα τα εργαλεία πόνου που μπορεί να φανταστεί το πιο μυημένο στη BDSM φιλοσοφία μυαλό και θα περνούσα εκεί μαζί του ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας, αλλά με αντεστραμμένους τους ρόλους: Εγώ θα ήμουν η κυρίαρχη κι εκείνος ο υποτακτικός. Και όχι, στο τέλος δεν θα τον παντρευόμουν, ούτε θα έκανα τα παιδιά του.

3. Zlatan Ibrahimovic

Τον Zlatan θα τον έβαζα να προπονείται στο ιδιωτικό μου γήπεδο ποδοσφαίρου χωρίς φανέλα και θα προσκαλούσα Ronaldo, Messi, Lewandowski και Mpappe να παίζουνε μαζί και να τον ακούω να τους λέει κάποιες από τις ατάκες του τύπου : “Only God knows who will go through. You’re talking to him”, “Come to my house and you’ll see if I’m gay. And bring your sister” και “I can’t help but laugh at how perfect I am.”

2. Can Yaman

Αυτή θα είναι εκ μέρους μου μια επένδυση όχι για εμένα, αλλά για την κολλητή μου, αφού είναι πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του και θα τον αγόραζα για να της τον κάνω δώρο για τα γενέθλιά της. Πιστεύω ότι μαζί οι δυο τους θα έλυναν σίγουρα το ελληνοτουρκικό και εγώ θα ήμουν περήφανη που συνέβαλα με τον οβολό μου στην ευτυχία της καλύτερής μου φίλης και στην αποκατάσταση της ελληνοτουρκικής φιλίας.

1. Olivier Giroud

Eπειδή κάποια στιγμή θα ξυπνήσει μέσα μου το μητρικό ένστικτο, αυτός θα ήθελα να είναι ο πατέρας του παιδιού μου, για το λόγο αυτό θα ήθελα να τον κοιτάω μέχρι να μου συμβεί αυτό. Μετά, θα του ζητούσα το σπέρμα του για να αποκτήσω έναν διάδοχο με το DNA του, προφανώς μέσω παρένθετης μητέρας αφού μάλλον θα αργήσει να χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αφού θα είναι υπερβολικά απασχολημένο με το να περνάει χρόνο με τα toy boys.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή