RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΜΠΑΣΚΕΤ | Γαλάνης: «Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί»

Ο Κώστας Γαλάνης μίλησε στον OverFm 104.9.

O Κώστας Γαλάνης μίλησε στην εκπομπή «Overage» του Over FM 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη, για την επιτυχημένη συνεργασία του με τον τύπο και την άψογη συνεργασία με τους προπονητές του μπάσκετ.

Η σωστή προώθηση του τύπου στον κόσμο είναι αυτό που έδωσε θετικό προίσμα στους δημοσιογράφους.

«Δεν είναι μόνο δικιά μου αυτή η επιτυχία στο χώρο των δημοσιογράφων, αλλά και του τύπου, ο οποίος έκανε την σωστή διαχείρηση στον κόσμο. Αυτό έδωσε αξία στην δική μου δουλειά. Μάλιστα, κάποια στιγμή αποφάσησα να το ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και ήταν εύκολο, παρόλο που είχαμε κάποιες αντιδράσης. Μου άρεσε η εξοικείωση των δημοσιογράφων».

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί…

«Οι προπονητές στο μπάσκετ μας βοήθησαν πολύ. Θυμάμαι τον Δημήτρη Ιτούδη που μελετούσε τις καλύτερες πεντάδες του Παναθηναϊκού στην ευρώπη και αυτό το πράγμα ήταν τότε καινοτομία. Ο Ιτουδης και ο Ομπράντοβιτς είχαν τις καβάτζες τους. Ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί στο χώρο του μπάσκετ ήταν ο Γιάννης Ιωννίδης. Είχαμε επικοινωνία και μπορούσαμε να κατανοήσουμε ορισμένα πράγματα».

Ο στίβος ήταν το πιο δύσκολο άθλημα, διότι είχε διάφορα δεδομένα που είχαν δυσκολία…

«Όταν ξεκίνησα εγώ, ο στίβος ήταν το πιο δύσκολο άθλημα, γιατί είχε επτά διαφορετικά παράλληλα γεγονότα, όπως το μήκος και τις αποστάσεις. Άμα θέλαμε να βάλουμε κάτι στον στίβο, θα βάζαμε στα 100 μέτρα αποστάσεις, ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα. Η λέξη στατιστικά δεν είναι αυτό που αντιπροσωπεύουμε. Εμείς δεν λέμε στατιστικά, λέμε αποτελέσματα».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS